Ta del av expertis och erfarenhet Läs mer om rekryteringsstöd

Second Opinion

I de fall där kunden själv har genomfört en rekryteringsprocess, har interna sökanden, eller av annan anledning vill genomföra en kvalitetssäkring på en eller flera anvisade kandidater syftar en ”second opinion” till att undersöka kandidatens lämplighet för tjänsten. I ”second opinion” ingår:

-       Identifiering av kravprofil tillsammans med rekryterande chef
-       Arbetspsykologiska tester TalentQ Dimensions och Elements
-       Återkopplingssamtal med kandidaten
-       Återkoppling och konsultation med rekryterande chef

 

Kunskap är nyckeln till framgång 

Låt en erfaren rekryteringskonsult upprätta er rekryteringspolicy eller genomlysa er rekryteringsprocess. Vi hjälper er att skapa en professionell rekryteringsprocess med lättanvända mallar och instruktioner som hjälper rekryterande chefer att lyckas i urvalet.

I vår rekryteringsutbildning "Kompetensbaserad rekrytering i teori och praktik" delar vi med oss av vår expertis för att du som chef ska få fördjupad kunskap och konkreta verktyg som rustar dig för att genomföra mer kvalitativa och träffsäkra rekryteringar. Vi bidrar med verksamhetsnära expertis som är lätt att förstå och applicera på din arbetssituation. Vi anpassar våra utbildningar efter våra kunders önskemål och utformar innehållet efter verksamhetens förutsättningar.