Essence* (Essens, av latinets essentia) 

*avser i talspråk det väsentliga i något, kärnan och det avgörande nödvändiga.

Kärnan i Essence HRs verksamhet är nära samarbeten och förståelse för våra kunders verksamheter. Vi tror nämligen att det avgörande nödvändiga för att lyckas med en rekrytering eller konsulttillsättning är att vi är väl förtrogna med våra kunders arbetssätt, värderingar och utmaningar. Som partner adderar vi vår långa erfarenhet och expertis, vågar utmana och skapar därmed tillsammans förutsättningar för att identifiera det väsentliga i såväl organisationers tillväxt som individers utveckling.

Vi brinner för mötet mellan människor och har en alldeles särskild passion för rekrytering och matchning. Vi tror på personligt bemötande, högt engagemang och hög integritet -allt genomsyrat av hög servicenivå och tillgänglighet. Det vill vi att du som kund, konsult eller kandidat ska märka.

 

 

The Essence -VD har ordet

Jag har startat Essence HR utifrån en övertygelse att affärsdriven HR och rekrytering är avgörande för såväl individers som organisationers utveckling. Jag har sedan 2006 arbetat med rekrytering av chefer och specialister inom ett flertal branscher och i olika roller. Jag har byggt upp och drivit affärsenheter och företag i ledande roller som VD, Affärsområdeschef och Key Account Manager. I grunden har jag en kandidatexamen i Personal, Arbete och Organisation från Stockholms Universitet.

Jag driver mina rekryteringsprocesser med stort engagemang och hjälper gärna både kunder och kandidater att hitta nya insikter om sig själva och sin omgivning. Jag drivs av nyfikenhet och utmaningar och försöker ständigt flytta fram gränserna för vad jag kan och vågar i stort och i smått.

Helena Bombas Holmström
070-795 03 50
[email protected]